Reserveer via de website of bel 0229-543909
arrangementen 2018-04-19T21:03:11+00:00

FEESTAVOND

Een jubileum, verjaardag, reünie of bedrijfsfeest?

Wij maken je avond graag onvergetelijk en bieden een prachtige locatie op het water met gratis parkeerruimte voor de gasten. Kom eens geheel vrijblijvend langs voor een rondleiding en informatie van ons enthousiaste team. De koffie staat altijd klaar!

KINDERFEESTJE

Wij maken van ieder kinderfeest een feest met alles wat daarbij hoort. Eerst samen de cadeautjes uitpakken en dan komen de pannenkoeken! Zelf versieren, oprollen, opeten, met veel limonade, ijs, snoep en natuurlijk het cadeautje van Ootje. En aan het einde ruimen wij alles op!

SCHOOLREISJE, TOERTOCHT, UITJE, FAMILIE OF VERENIGING?

Gezellig met een hoop mensen er op uit? Koffie met appelgebak, een goed belegd broodje met verse jus of een pannenkoek met een heerlijk koud biertje? Laat ons weten wat uw wensen zijn en wij stellen geheel vrijblijvend een speciaal arrangement voor u samen. Ons restaurant biedt plaats aan 100 personen en in de zomer is ook ons prachtige terras geopend. Alle voertuigen gratis voor de deur parkeren met goed toezicht.

RESERVEREN?

Willen jullie ook komen genieten van onze ambachtelijke pannenkoeken of één van de andere heerlijke voor- hoofd of nagerechten? Reserveer dan via info@ootjekonkel.nl of bel ons gewoon even op, 0229-543909.