arrangementen 2018-10-29T09:17:25+00:00

SCHOOLREISJE, TOERTOCHT, UITJE, FAMILIE OF VERENIGING?

Gezellig met een hoop mensen er op uit? Koffie met appelgebak, een goed belegd broodje met verse jus of een pannenkoek met een heerlijk koud biertje? Laat ons weten wat je wensen zijn en wij stellen geheel vrijblijvend een speciaal arrangement voor jou samen. Ons restaurant biedt plaats aan 100 personen en in de zomer is ook ons prachtige terras geopend. Alle voertuigen gratis voor de deur parkeren met goed toezicht.

KINDERFEESTJE

Wij maken van ieder kinderfeest een feest met alles wat daarbij hoort. Eerst samen de cadeautjes uitpakken en dan komen de pannenkoeken! Zelf versieren, oprollen, opeten, met veel limonade, ijs, snoep en natuurlijk het cadeautje van Ootje. En aan het einde ruimen wij alles op!

Wij scoren een 8.7 uit 10 van 114 recensies.
Review scoreReview scoreReview scoreReview score

Theovancleef schreef op 23 mei 2019:

Met een groep Purmerenders op pad hebben een grandioze dag gehad. Daarna een plek om lekker te eten. De service en de gerechten waren fantastisch dat moet je weten, want bij Ootje konkel voel je je in een warm bad!

Wij scoren een 4.2 uit 5 van 374 recensies.
Review scoreReview scoreReview scoreReview score

Anouk Rietveld schreef op 16 maart 2019:

Geweldig voor kids. Alle kinderen krijgen een tasje met speelgoed en kleurtjes. Fantastisch, lekker eten helemaal top.

Wij scoren een 4.4 uit 5 van 142 recensies.
Review scoreReview scoreReview scoreReview score

Katinka de Wijs schreef op 4 maart 2019:

Prachtig uitzicht! Heerlijke gerechten, zeker niet alleen pannekoeken !! Veel leuks voor de kinderen: welkomsttasje, speelhoek, kadootje uitzoeken bij weggaan ,vriendelijk personeel ,fantastisch team !!!!’