arrangementen 2018-10-29T09:17:25+00:00

SCHOOLREISJE, TOERTOCHT, UITJE, FAMILIE OF VERENIGING?

Gezellig met een hoop mensen er op uit? Koffie met appelgebak, een goed belegd broodje met verse jus of een pannenkoek met een heerlijk koud biertje? Laat ons weten wat je wensen zijn en wij stellen geheel vrijblijvend een speciaal arrangement voor jou samen. Ons restaurant biedt plaats aan 100 personen en in de zomer is ook ons prachtige terras geopend. Alle voertuigen gratis voor de deur parkeren met goed toezicht.

KINDERFEESTJE

Wij maken van ieder kinderfeest een feest met alles wat daarbij hoort. Eerst samen de cadeautjes uitpakken en dan komen de pannenkoeken! Zelf versieren, oprollen, opeten, met veel limonade, ijs, snoep en natuurlijk het cadeautje van Ootje. En aan het einde ruimen wij alles op!

Wij scoren een 8.6 uit 10 van 43 recensies.
Review scoreReview scoreReview scoreReview score

Jobtew schreef op 26 september 2018:

Perfect, zit er geweldig met kinderen. Kinderen kunnen lekker hun gang gaan. Bediening is perfect en eten is goed! Met kinderen zeker een aanrader!

Wij scoren een 4.1 uit 5 van 248 recensies.
Review scoreReview scoreReview scoreReview score

Suus schreef op 24 september 2018:

Vriendelijk personeel, eten was goed. En kindvriendelijk. We hebben heerlijk gegeten. Je voelt je daar erg op je gemak. En de kindjes vonden het super leuk.

Wij scoren een 4.3 uit 5 van 178 recensies.
Review scoreReview scoreReview scoreReview score

Jordy schreef op 15 juni 2018:

Sinds de nieuwe eigenaar alleen maar beter geworden. Lekker eten, goede en vooral vrolijke bediening. We voelen ons hier welkom. Pannenkoeken lekker groot en rijkelijk belegd. Kinderen blij en zeker voor herhaling vatbaar.