SCHOOLREISJE, TOERTOCHT, UITJE, FAMILIE OF VERENIGING?

Gezellig met een hoop mensen er op uit? Koffie met appelgebak, een goed belegd broodje met verse jus of een pannenkoek met een heerlijk koud biertje? Laat ons weten wat je wensen zijn en wij stellen geheel vrijblijvend een speciaal arrangement voor jou samen. Ons restaurant biedt plaats aan 100 personen en in de zomer is ook ons prachtige terras geopend. Alle voertuigen gratis voor de deur parkeren met goed toezicht.

KINDERFEESTJE

Wij maken van ieder kinderfeest een feest met alles wat daarbij hoort. Eerst samen de cadeautjes uitpakken en dan komen de pannenkoeken! Zelf versieren, oprollen, opeten, met veel limonade, ijs, snoep en natuurlijk het cadeautje van Ootje. En aan het einde ruimen wij alles op!

ACCOMODATIE VOOR GROEPEN

Wist je dat Pannenkoekenhuis Ootje Konkel regelmatig bezocht wordt door de vele verschillende tour- en hobby groepen? Onder andere oldtimer, wielrenners, auto en motorclubs.

Wij bieden alle faciliteiten voor verenigingen, gehandicapten, gepensioneerden, familieweekenden en andere grote groepen.

Bij ons is er alle ruimte om gratis voor de deur te parkeren en beschikken wij over een invalidentoilet, een prachtig uitzicht over de ‘Karperput’ én oprechte West-Friese gezelligheid!

RESTAURANT

Ons restaurant heeft binnen 90 en op ons terras nog eens 100 zitplaatsen. Wij bieden je een gezellige plek voor een bak koffie, lunch of diner met de mogelijkheid tot een constant uitzicht op de geparkeerde voertuigen.

En op aanvraag kunnen wij een speciaal aangepast lunch of diner arrangement voor je samenstellen. Zelfs voor een vast bedrag per persoon.

Neem contact met ons op dan zorgen wij dat je evenement van A tot Z helemaal geregeld wordt, succes verzekerd!

Wij scoren een 9.0 uit 10 van 343 recensies.
Review scoreReview scoreReview scoreReview score

Coby van Elsdingen schreef op 7 augustus 2021:

We hebben genoten! Kinderparadijs en top sfeer en bediening! Zeker voor herhaling vatbaar. Mijn kleindochter had het op haar “ vakantie to do lijstje” eten bij Ootje Konkel! En de extra versiering omdat ze haar A diploma had gehaald was helemaal top! Dank jullie wel!

Wij scoren een 4.4 uit 5 van 529 recensies.
Review scoreReview scoreReview scoreReview score

Juf A. schreef op 3 augustus 2021:

Een geweldig restaurant, mooie locatie, gezellig ingericht, vriendelijk personeel, aandacht voor een jarige (slinger, ballonnen en vuurwerk) en wat zeker een pluim waard is: gluten- en koemelkvrije pannenkoeken die héérlijk smaakten (zelfs keuze uit ijs – sorbetijs)! Grote complimenten… jammer dat we hier niet in de buurt wonen, want anders kwamen we hier zeker terug!

Wij scoren een 5 uit 5 van 141 recensies.
Review scoreReview scoreReview scoreReview score

Gerard van Hulzen schreef op 4 juli 2021:

Relaxte sfeer, mooie menukaart en vriendelijk personeel.