SCHOOLREISJE, TOERTOCHT, UITJE, FAMILIE OF VERENIGING?

Gezellig met een hoop mensen er op uit? Koffie met appelgebak, een goed belegd broodje met verse jus of een pannenkoek met een heerlijk koud biertje? Laat ons weten wat je wensen zijn en wij stellen geheel vrijblijvend een speciaal arrangement voor jou samen. Ons restaurant biedt plaats aan 100 personen en in de zomer is ook ons prachtige terras geopend. Alle voertuigen gratis voor de deur parkeren met goed toezicht.

KINDERFEESTJE

Wij maken van ieder kinderfeest een feest met alles wat daarbij hoort. Eerst samen de cadeautjes uitpakken en dan komen de pannenkoeken! Zelf versieren, oprollen, opeten, met veel limonade, ijs, snoep en natuurlijk het cadeautje van Ootje. En aan het einde ruimen wij alles op!

ACCOMODATIE VOOR GROEPEN

Wist je dat Pannenkoekenhuis Ootje Konkel regelmatig bezocht wordt door de vele verschillende tour- en hobby groepen? Onder andere oldtimer, wielrenners, auto en motorclubs.

Wij bieden alle faciliteiten voor verenigingen, gehandicapten, gepensioneerden, familieweekenden en andere grote groepen.

Bij ons is er alle ruimte om gratis voor de deur te parkeren en beschikken wij over een invalidentoilet, een prachtig uitzicht over de ‘Karperput’ én oprechte West-Friese gezelligheid!

RESTAURANT

Ons restaurant heeft binnen 90 en op ons terras nog eens 100 zitplaatsen. Wij bieden je een gezellige plek voor een bak koffie, lunch of diner met de mogelijkheid tot een constant uitzicht op de geparkeerde voertuigen.

En op aanvraag kunnen wij een speciaal aangepast lunch of diner arrangement voor je samenstellen. Zelfs voor een vast bedrag per persoon.

Neem contact met ons op dan zorgen wij dat je evenement van A tot Z helemaal geregeld wordt, succes verzekerd!

Wij scoren een 8.8 uit 10 van 164 recensies.
Review scoreReview scoreReview scoreReview score

Hein Smeets schreef op 10 februari 2020:

Voor de tweede maal Ootje Konkel bezocht en het ontbrak werkelijk aan niets. Geweldig restaurant zeker met kinderen de moeite waard dus.

Wij scoren een 4.2 uit 5 van 529 recensies.
Review scoreReview scoreReview scoreReview score

Stephanie Limbeek schreef op 15 december 2019:

Gezellige moderne inrichting, personeel dat vlot(en vriendelijk) doorwerkt en en lekkere pannenkoek. Leuk dat je van alles zelf samen kan stellen..

Wij scoren een 4.5 uit 5 van 145 recensies.
Review scoreReview scoreReview scoreReview score

Monique Schotburg schreef op 17 juli 2019:

We hebben heerlijk gegeten en genoten op het terras met een schitterend uitzicht.