groepen 2018-10-22T10:45:53+00:00

ACCOMODATIE VOOR GROEPEN

Wist je dat Pannenkoekenhuis Ootje Konkel regelmatig bezocht wordt door de vele verschillende tour- en hobby groepen? Onder andere oldtimer, wielrenners, auto en motorclubs.

Wij bieden alle faciliteiten voor verenigingen, gehandicapten, gepensioneerden, familieweekenden en andere grote groepen.

Bij ons is er alle ruimte om gratis voor de deur te parkeren en beschikken wij over een invalidentoilet, een prachtig uitzicht over de ‘Karperput’ én oprechte West-Friese gezelligheid!

RESTAURANT

Ons restaurant heeft binnen 90 en op ons terras nog eens 100 zitplaatsen. Wij bieden je een gezellige plek voor een bak koffie, lunch of diner met de mogelijkheid tot een constant uitzicht op de geparkeerde voertuigen.

En op aanvraag kunnen wij een speciaal aangepast lunch of diner arrangement voor je samenstellen. Zelfs voor een vast bedrag per persoon.

Neem contact met ons op dan zorgen wij dat je evenement van A tot Z helemaal geregeld wordt, succes verzekerd!

Wij scoren een 8.6 uit 10 van 43 recensies.
Review scoreReview scoreReview scoreReview score

Jobtew schreef op 26 september 2018:

Perfect, zit er geweldig met kinderen. Kinderen kunnen lekker hun gang gaan. Bediening is perfect en eten is goed! Met kinderen zeker een aanrader!

Wij scoren een 4.1 uit 5 van 248 recensies.
Review scoreReview scoreReview scoreReview score

Suus schreef op 24 september 2018:

Vriendelijk personeel, eten was goed. En kindvriendelijk. We hebben heerlijk gegeten. Je voelt je daar erg op je gemak. En de kindjes vonden het super leuk.

Wij scoren een 4.3 uit 5 van 178 recensies.
Review scoreReview scoreReview scoreReview score

Jordy schreef op 15 juni 2018:

Sinds de nieuwe eigenaar alleen maar beter geworden. Lekker eten, goede en vooral vrolijke bediening. We voelen ons hier welkom. Pannenkoeken lekker groot en rijkelijk belegd. Kinderen blij en zeker voor herhaling vatbaar.