groepen 2018-10-22T10:45:53+00:00

ACCOMODATIE VOOR GROEPEN

Wist je dat Pannenkoekenhuis Ootje Konkel regelmatig bezocht wordt door de vele verschillende tour- en hobby groepen? Onder andere oldtimer, wielrenners, auto en motorclubs.

Wij bieden alle faciliteiten voor verenigingen, gehandicapten, gepensioneerden, familieweekenden en andere grote groepen.

Bij ons is er alle ruimte om gratis voor de deur te parkeren en beschikken wij over een invalidentoilet, een prachtig uitzicht over de ‘Karperput’ én oprechte West-Friese gezelligheid!

RESTAURANT

Ons restaurant heeft binnen 90 en op ons terras nog eens 100 zitplaatsen. Wij bieden je een gezellige plek voor een bak koffie, lunch of diner met de mogelijkheid tot een constant uitzicht op de geparkeerde voertuigen.

En op aanvraag kunnen wij een speciaal aangepast lunch of diner arrangement voor je samenstellen. Zelfs voor een vast bedrag per persoon.

Neem contact met ons op dan zorgen wij dat je evenement van A tot Z helemaal geregeld wordt, succes verzekerd!

Wij scoren een 8.7 uit 10 van 114 recensies.
Review scoreReview scoreReview scoreReview score

Theovancleef schreef op 23 mei 2019:

Met een groep Purmerenders op pad hebben een grandioze dag gehad. Daarna een plek om lekker te eten. De service en de gerechten waren fantastisch dat moet je weten, want bij Ootje konkel voel je je in een warm bad!

Wij scoren een 4.2 uit 5 van 374 recensies.
Review scoreReview scoreReview scoreReview score

Anouk Rietveld schreef op 16 maart 2019:

Geweldig voor kids. Alle kinderen krijgen een tasje met speelgoed en kleurtjes. Fantastisch, lekker eten helemaal top.

Wij scoren een 4.4 uit 5 van 142 recensies.
Review scoreReview scoreReview scoreReview score

Katinka de Wijs schreef op 4 maart 2019:

Prachtig uitzicht! Heerlijke gerechten, zeker niet alleen pannekoeken !! Veel leuks voor de kinderen: welkomsttasje, speelhoek, kadootje uitzoeken bij weggaan ,vriendelijk personeel ,fantastisch team !!!!’